Aktuálně

17.11. 2018 skončila předvánoční Aukce16. Její výtěžek byl určen spolku Teplické Kočky,  http://www.teplickekocky.cz/ a také zařízení Mikeš HB, http://mikeshb.tode.cz/ Každému z nich jsme poslali po 24 tisících.

Tahle aukce byla výjimečná. Již v jejím průběhu bylo jasné, že byla pokořena  hranice 1 000 000  korun, které jsme rozdělili na pomoc zvířatům. Máme obrovskou radost, že se nám daří být spojnicí mezi všemi drobnými i většími dárci a spolky, azyly a dobrovolníky, kteří jsou závislí na dobročinnosti a darech. Děkujeme za přízeň všem, kteří se zapojují do aukcí na pomoc opuštěným zvířatům. A je nás už více než 2 000! A v novém roce pokračujeme:-)

• Právě probíhající  aukce č. 15 potrvá do 29.9. 20:00.
    Tato aukce je určena pro Azyl Gaia (Jiřin Vrábelová), Nadační fond Studánka Naděje a Spolek na ochranu opuštěných zvířat.

Azyl Gaia Hanušovice

• 17.9.2018, 16-20 hodin, Park Výstaviště, MB

Akce na podporu výstavby útulku v Mladé Boleslavi – pořádá Alena Klesová za Spolek na ochranu opuštěných zvířat a Psí škola Váš pes – Iveta Sadílková a Martin Zelený.

• Veřejná sbírka STOP MNOŽÍRNÁM stále běží, ale hledáme nového partnera/y, kteří by poskytli prostor pro umístnění kasičky (máme jich dost). Z částky, která byla doposud vybrána (Stop množírnám) jsme začali připravovat slibovanou osvětovou kampaň – natočili jsme osvětové video s Patricíí Solaříkovou. Video se právě upravuje a dabuje. Dále se připravují tiskové materiály, které budou v dopravních prostředcích informovat veřejnost o praktikách množíren, ale hlavně, jak poznat, které štěně je nabízeno k prodeji množitelem. Brzy zde najdete ukázky.

• Připravujeme pro vás zajímavé zboží a reklamní předměty, jejichž koupí podpoříte činnost našeho spolku – více na E-SHOP.

• Během příprav osvětové kampaně navázal náš spolek spolupráci s mezinárodní organizací Dogs Trust z Velké Británie.

„Spolek děkuje za finanční pomoc 5000 Kč na kampaň proti množírnám Nadaci na ochranu zvířat . www.ochranazvirat.cz“

právě teď běží na fcb aukce na konkrétní pomoc

31.3. 2018, Václavské nám. Demonstrace STOP TÝRÁNÍ

8

Sbírka Stop Množírnám dále pokračuje a v současné době hledáme nového partnera/y pro umístění kasiček.

Kasičky proto nyní najdete pouze na těchto adresách:

psí lázně Kláry Lejskové
17.listopadu 1332, Mladá Boleslav

psí salon a spa BIBI
Drnovská 20/45, Praha 6

masáže Letňany
Mísecká 438, Praha 8 – Letňany

Možno je také případně přispět na transparentní účet spolku či sbírkový transparentní účet (viz kontakty).

I letos plánujeme již 4.ročník akce DEN PRO ŠTĚNĚ v pražské Stromovce, čímž se opět připojíme k MEZINÁRODNÍMU DNI BOJE PROTI MNOŽÍRNÁM, který vznikl v roce 2004 v USA. Brzo zde upřesníme termín a místo konání i předpokládaný program akce….

K.Kašparová, M.Kubišová,Eva Hodek - ředitelka nadace na ochranu zvířat, místopředsedkyně spolku Alena – přátelské setkání na jedné z akcí